Advert
as

Vali Ekinci, COVID-19 Aşısı Oldu

Vali Ekinci, COVID-19 Aşısı Oldu

Vali Kadir Ekinci’ye yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının ilk dozu Bingöl Devlet Hastanesinde yapıldı.

Hastane girişinde İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu ve hastane yönetimi tarafından karşılanan Ekinci, daha sonra Covid-19'a karşı geliştirilen aşının ilk dozunu yaptırdı.

 

İl genelinde şu ana kadar toplam 6223 adet aşı ile aşılama çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Ekinci, ‘Bugün itibariyle 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 60 yaş ve üzeri eşlerinin aşılanmaları başlamıştır" dedi.

 

Bingöl Devlet Hastanesi’nde aşı olan Vali Ekinci daha sonra aşı için sıralarını bekleyen vatandaşlarımızı ziyaret ederek bir müddet hasbihal etti; aşının tüm milletimiz ve insanlık için şifa olması dileklerini iletti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum