Advert
as

Bayan Kasapoğlu, “Talepleri Bizzat İleteceğim”

Bayan Kasapoğlu, “Talepleri Bizzat İleteceğim”

İlçemizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun eşi Ayşe Betül Kasapoğlu “Gençlerimizin taleplerini bizzat Bakanımıza ileteceğim” dedi.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bingöl’deki ziyaretlerini gerçekleştirirken eşi Ayşe Betül Kasapoğlu ile Bingöl Valisi Kadir Ekinci’nin eşi Tuğba Ekinci ile ilçemizi ziyaret etti. 

Solhan Ziyaretini İlçe Gençlik Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde geçiren  Kasapoğlu’nu Solhan Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan ve kurum amirleri karşıladı. 

Ayşe Betül Kasapoğlu ile Tuğba Ekinci Gençlik Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan sporcular ve kursiyerlerle bir araya gelerek sohbet ettikten sonra sporcuların taleplerini dinledi. Sporcularımızın genel talebi ilçemize yeni bir kapalı spor salonunun olması yönündeydi. Bayan Kasapoğlu akabinde sporculara çeşitli spor malzemesi ve kitaplar hediye etti. 

İlçemize yaptığı ziyaretten gayet memnun kaldığını dile getiren Kasapoğlu, bölge genelinde bu denli aktif ve yoğun bir gençlik merkezi görmediğini ayrıca yaklaşık 200 gencin tamamının ayrı ayrı spor salonu talebini dile getirmesiyle, Kasapoğlu “ İlçenin en büyük talebinin yeni bir Spor Salonu olduğunu gördük. Sporcularımızın bu taleplerini bizzat Bakanımıza ileteceğim” dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum