Advert
as

Solhan Spor’dan Önemli Galibiyet

Solhan Spor’dan Önemli Galibiyet

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Sorgun Belediyeyi 3-2 mağlup ederek 9. Sıraya yükseldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 26. Hafta müsabakasında temsilcimiz Solhan Spor Kulübü evinde ağırladığı Sorgun Belediye Voleybol takımını zorlu geçen müsabaka sonrasında 3-2 yenmeyi başardı.
AXA Sigorta Efeler Ligi 27. Hafta Solhan Spor ile Sorgun Belediye arasında gerçekleşen müsabakada ilk seti 25-20 alan Solhan Spor müsabakaya 1-0 önde başladı. İkinci seti 20-25 alan konuk takım durumu eşitledi. Üçüncü seti 25-19 alan temsilcimiz tekrar farkı bire çıkardı. Dördüncü sette ise maça var gücüyle asılan Sorgun Belediye 21-25 alarak 2-2’lik eşitliği sağladı. Tie break setini ise Solhan Spor 15-10 alarak müsabakayı 3-2 kazanan taraf oldu.
Böylelikle temsilcimiz Solhan Spor voleybol takımı 26. Haftayı 11 Galibiyet 32 puanla 9. Sırada kapattı.
Solhan Spor’un bir sonraki 29. Hafta müsabakası Tokat Belediye Plevne ile 21 Şubat 2021 tarihi saat 16:00’da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum