Advert
as

Lise Öğrencilerine Yardımcı Kaynak Desteği

Lise Öğrencilerine Yardımcı Kaynak Desteği

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından Solhan Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere Yardımcı Kaynak Kitap desteğinde bulunuldu.

Solhan Önder temsilcisi Nayim Kaya ile Solhan Eğitime Destek Platformu Başkanı Mehmet Bingöl tarafından iki Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören öğrencilere toplamda 312 adet TYT-AYT Geometri, TYT-AYT Biyoloji, AYT Coğrafya, AYT Kimya, TYT Fizik, TYT Tüm Dersler Soru Bankası ve Setlerden oluşan kitaplar dağıtıldı.
Yapılan kaynak kitap desteği ile ilgili Solhan Önder temsilcisi Nayim Kaya yaptığı açıklamada, “Solhan önder temsilciliği ve ÖNDER tarafından İlimizde Üniversiteye hazırlanan Anadolu İmam Hatip Liselerimizde öğrenim gören lise öğrencilerimizin Yardımcı Kaynak Kitabı ihtiyaçları için ilimizde bulunan 2 adet Anadolu İmam Hatip Lisemize 312 adet kitabın dağıtımı yapılmıştır. TYT-AYT Geometri, TYT-AYT Biyoloji, AYT Coğrafya , AYT Kimya, TYT Fizik, TYT Tüm Dersler Soru Bankası ve Setlerden oluşan kitaplar öğrencilerimize dağıtılmak üzere okullarımıza teslim edilmiştir. Geleceğimiz gençlerimize emanet ve bizler onlara güveniyoruz. Gençlerimize Üniversite Sınavında ve hayatlarında başarılar diliyor, Milli ve Manevi değerlerimizi onlara emanet ediyor, Milletimize, memleketimize, anne ve babalarına hayırlı evlat olmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yardımcı Kaynak Kitapları temin ederek bizlere gönderen Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum