Advert
as

Vali Ekinci ve Eşinden Hane Ziyaretleri

Vali Ekinci ve Eşinden Hane Ziyaretleri

Vali Kadir Ekinci ile eşi Tuba Ekinci, hane ziyaretleri kapsamında Simani Mahallesinde ikamet eden Orman ve Serttağ ailelerini ziyaret etti.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve eşi Tuba Ekinci, Merkez Simani Mahallesinde hane ziyaretleri gerçekleştirdi.

 Ekinci çifti ilk olarak Mirbek Orman ve ailesi ziyaret ederek, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.

 Vali Ekinci, “Bu soğuk kış gününde Orman ailesine misafir olduk; çaylarını içtik, sohbet ettik. İnşallah daima insanımızın yanında ve emrinde olmaya, müşküllerini çözmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 Orman ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

 Daha sonra Necmettin Serttağ ve ailesini ziyaret eden Vali Ekinci, Aile fertleri ile bir süre ederek taleplerini dinledi. Vali Ekinci çocuklarla da yakından ilgilendi, çeşitli hediyeler verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum