Advert
as

4. Sınıf Öğrencileri için Yeni Çalışma Fasikülleri Yayımlandı

4. Sınıf Öğrencileri için Yeni Çalışma Fasikülleri Yayımlandı

MEB tarafından Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere ek kaynaklarla destek olmak amacıyla 4'üncü sınıflara yönelik hazırlanan çalışma fasiküllerinin üçüncü ve dördüncü üniteleri yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Dördüncü sınıflar için serinin birinci ve ikinci ünitelerinden oluşan 11 fasikül, daha önce yayımlanmıştı.

Yeni paylaşılan fasiküller 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı'nın üçüncü ve dördüncü ünitelerini kapsıyor. Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din kültürü ve Ahlak bilgisi, Sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden çoktan seçmeli sorular ve etkinlikler içeriyor.  
Fasiküllere http://odsgm.meb.gov.tr/ adresinden erişilebiliyor.
Sunulan kaynak çeşitlerini artırdıklarına dikkat çeken Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimize zengin ve eğlenceli, basılı ve dijital onlarca yeni kaynak sağlayarak destek sunmaya gayret ediyoruz." dedi.

Bakan Selçuk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kazanım Kavrama Testleri, LGS için Örnek Sorular ve Çalışma soruları, 5,6 ve 7. sınıflar için Beceri Temelli Testler, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar için Tekrar Testleri ilköğretim 2, 3, 4.sınıflar için çalışma soruları, 5, 6, 7 ve 8.sınıflar için 1, 2, 3 ve 4. üniteleri kapsayan çalışma fasikülleri gibi pek çok kaynağı daha önce yayımladık. Ünitelerin işleniş zamanına göre yıl boyunca fasiküller yayımlamayı sürdüreceğiz." 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum