Advert
as

Arakonak Beldesi Miting ve Yürüyüş Alanları Açıklandı

Arakonak Beldesi Miting ve Yürüyüş Alanları Açıklandı

Solhan İlçe Kaymakamlığı, 2021 yılı Arakonak Beldesinde toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılabilecek yer ve güzergâhların belirlendiğini açıkladı.


Arakonak Beldesi Toplantı (Miting) ve Yürüyüş Alanları
Solhan Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada 2021 yılında Arakonak Beldesinde toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılabilecek yer ve güzergâhlar hakkında şu ifadelere yer aldı. 
“2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6. ve 22. maddesi ile bu Kanunun 08.08.1985 tarih ve 188836 sayılı Resmi Gaze-tede yayımlanarak yürürlüğe giren Kanun Uygu-lanmasına dair Yönetmenliğin 3. maddesi gereğince Kaymakamlığımızca 12.02.2021 tarihli ve 327 sayılı oluru ile ilçemiz Arakonak Belde-sinde 2021 yılında toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılabilecek güzergah, miting alanı afiş, pankart ve ilanların asılabileceği yerler belirtilmiştir.

Arakonak Beldesi Toplantı (Miting) Alanı
A-TOPLANTI  VE MİTİNG ALANI :
Arakonak Caddesi yolunun Merkez ve Ulu Camii önünden bitiş kavşağına kadar olan güzergah, 
B-YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI :
Arakonak Belde Belediyesi önünden Arako-nak Caddesi yolu bitiş kavşağına kadar olan gü-zergah,
C-DAĞILMA GÜZERGAHLARI :
Toplantı (Miting) alanından Arakonak Cadde-si ile Karşıyaka Caddesi ve Merkez Camii Caddesi istikametine doğru,
D- PANKART ASILACAK YERLER :
1- Toplantı ve Miting Alanı,
2- Merkez Camii Caddesi,
3- Karşıyaka Caddesi,
E- İLAN VE AFİŞ ASILACAK YERLER: 
1- Toplantı (Miting) Alanı,
2- Belde Merkezi (Merkez Camii Caddesi, Karşıyaka Caddesi)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum