Advert
as

Solhan Miting ve Yürüyüş Alanları Açıklandı

Solhan Miting ve Yürüyüş Alanları Açıklandı

Solhan Kaymakamlığı, 2021 yılında İlçe Merkezi toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılabilecek yer ve güzergâhların belirlendiğini açıkladı.

Solhan İlçe merkezi 2021 yılında olası durumlarda yapılması beklenen toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılabilecek yer ve güzergâhlar Solhan Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklama ile belirlendi.
2021 yılında Solhan İlçe merkezinde toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılabilecek yer ve güzergâhlar hakkında İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6. ve 22. madde-si ile bu Kanunun 08.08.1985 tarih ve 188836 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Kanun Uygulanmasına dair Yönetmenliğin 3. maddesi gereğince Kaymakamlığımızca 10.02. 2021 tarihli ve 296 sayılı oluru ile ilçemiz merke-zinde 2021 yılında toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılabilecek güzergah, miting alanı afiş, pankart ve ilanların asılabileceği yerler belirtilmiştir.

Solhan İlçe Merkezi Toplantı (Miting) ve Yürüyüş Alanları
A-TOPLANTI ALANI :
1-İlçemiz PTT Caddesi ile Şehit Recep BATAL Caddesinin birleştiği alan.
2-İlçemiz Boğlan Mahallesi Yeni Otogar yan kısmı Otopark alanı ve çevresi.
B-YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI:
1 - Nolu Miting Alanına toplanma yeri olan PTT Caddesi (Solhan Aile Sağlık Merkezi üstü ile Şehit Recep BATAL Caddesinin birleştiği nokta-dan PTT Caddesini takiben 1. Cadde (Cumhuriyet Caddesi) istikametine toplantı alanına kadar olan güzergah.
2 - Nolu Miting Alanı Yeni Mahalle 356. Sokak ve Boğlan Mahallesi 120. Sokakları üzerinde ve Yeni Mahalle 2. ve 3. Caddeler üzeri.
C - DAĞILMA GÜZERGÂHLARI :
1 - Nolu Toplantı (Miting) Alanı olan 1. Cad-deden (Cumhuriyet Caddesi) D-300 Karayolu, 1. Caddeden (Cumhuriyet Caddesi) Boğlan Mahal-lesi Ziyaret Caddesi ve yine 1. Caddeden (Cum-huriyet Caddesi) Boğlan Mahallesi 101. Sokağı istikametleri.    
2 - Nolu Toplantı (Miting) Alanı olan Solhan Otogarından Yeni Mahalle 356. Sokak ve Boğlan Mahallesi 120. Sokaklar üzerinden Bingöl-Muş (D-300) Karayoluna; Otogar Köprüsünden Kız Öğrenci Yurdu istikametine Yeni Mahalle 2. ve 3. Caddelerine doğru.
PANKART ASILACAK YERLER
1 - (1) Nolu Miting Alanı PTT Caddesi; Solhan Aile Sağlığı Merkezi Kavşağı ile 1. Cadde (Cum-huriyet Caddesi) arası.
2- (1) Nolu Miting Alanı 1. Cadde (Cumhuriyet Caddesi). 
3 -(2) Nolu Miting Alanı Yeni Mahalle 356. Sokak.
4 - (2) Nolu Miting Alanı Boğlan Mahallesi 120. Sokağı Yeni Otagar Kısmı Yanı. 
5 - (2) Nolu Miting Alanı Otogar Köprüsü istikameti. 
İLAN VE AFİŞ ASILACAK YERLER 
1- 1.Cadde (Cumhuriyet Caddesi) ve Kavşağı.
2 - Erbakan Caddesi ve Kavşağı.
3 - Ebubekir Caddesi ve Kavşağı.
4 - Belediye'ye ait Billboardlar.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum