Advert
as

Solhan Spor’dan Üst Üste Beşinci Galibiyet

Solhan Spor’dan Üst Üste Beşinci Galibiyet

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, İstanbul BBSK’yı 3-1 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi 30. Hafta müsabakasında temsilcimiz Solhan Spor Kulübü İstanbul deplasmanında İstanbul BBSK Voleybol takımını 3-1 yendi. 

AXA Sigorta Efeler Ligi 30. Hafta İstanbul BBSK ile Solhan Spor ile arasında gerçekleşen müsabakada ilk seti 16-25, İkinci seti 21-25 alan Solhan Spor müsabakaya 2-0 önde başladı. Üçüncü seti 25-23 alan İstanbul BBSK farkı bir’e indirmiş olsa da temsilcimiz Solhan Spor dördüncü seti 20-25 alarak müsabakayı 3-1 kazanan taraf oldu 

Böylelikle üç puanı hanesine yazdıran Solhan Spor voleybol takımı 30. Haftayı 13 Galibiyet 37 puanla kapatarak 9. Sıradaki yerini korudu.

Solhan Spor’un bir sonraki ertelenen 28. Hafta müsabakası Fenerbahçe ile 6 Mart 2021 tarihi saat 12:00’da İstanbul Burhan Felek Vestel Voleybol Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum