Advert
as

Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklmada,”Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Kasten Yaralama, Ateşli Silah veya Bıçak Bulundurmak ve Tutuklu ve Hükümlünün Kaçması gibi 6 ayrı suçtan aranan (Y.Ç.) isimli şahsın ilimize batı illerinden yüklü miktarda kokain maddesi naklettiği ve (U.A.) isimli şahısla birlikte satışını yaptıkları bilgisi elde edilmiştir. Şüphelilerin ilimiz merkezinde kiraladıkları 2 ayrı apart daireden uyuşturucu madde satışı yaptıkları tespit edilmiştir. 04.03.2021 günü düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında yapılan aramalarda;
- 243 gram kokain maddesi,
- Satışa hazır 9 fişek halinde, toplam 3,95 gram kokain maddesi,
- Uyuşturucu madde tartımında kullanılan 2 adet hassas terazi,
- 11.33 gram toz esrar maddesi,
- Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 6.000 TL banknot,
- 4 adet sahte resmi belge ele geçirilmiştir.
Konuyla ilgili olarak (Y.Ç.), (U.A.), (D.T.), ve (Y.Ç.) isimli 4 şüpheli şahıs mevcutlu olarak Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilerek haklarında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Başkaları Adına Düzenlenmiş Kimlik Bilgilerini Kullanmak” suçundan tahkikat başlatılmıştır.
Güvenlik güçlerimiz olarak vatandaşlarımızı uyuşturucu madde tacirlerinden uzak tutmak amacıyla önleme ve yakalama çalışmalarımız Bingöl halkının da desteği ile artarak ve kararlılıkla devam edecektir.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum