Advert
as

Kaya, Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Kaya, Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Vali Yardımcısı Fatih Kaya ve beraberindeki heyet Bingöl Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulunan Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Bingöl İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Kerem Oruk ve Bingöl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nevzat Deniz’i dernek başkanı Mahmud Arda, Sekreter Ali Yıldırım ve Sayman Ahmet Dengeşik karşıladı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Yardımcısı Fatih Kaya, “Kamu Kurumları ile Sivil Toplum Kuruluşları’nın buluşmaları kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. 1 Mart 2021 günü Sayın Cumhurbaşkanımız Başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısında; Yeni Kontrollü Normalleşme Sürecine dair temel usul ve esaslar, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri göz önünde bulundurularak yeniden belirlenmiştir. Sağlık Bakanlığımızın belirlemiş olduğu kriterlere göre ülke genelinde iller risk seviyesine göre ayrıldı. Düşük riskli iller kategorisinde yer alan ilimizde, Dinamik Kontrollü Denetim Süreci ile tüm kamu kurumlarımızla ortaklaşa denetimler gerçekleştiriyoruz. Denetimler aralıksız devam edecek. Maske, Mesafe ve Temizlik konusunda gereken özeni hep birlikte gösterelim” dedi.
Aşı çalışmaları ile ilgili konuşan Vali Yardımcısı Kaya, sırası gelen vatandaşları aşı olmaya davet etti. Bingöl’de yapılan aşı çalışmalarına da değinen Kaya, “Bingöl’de 16 bin 555 kişi aşısını oldu. Bunlardan 12 bin 810 kişi birinci doz, 3 bin 745 kişi de ikinci doz aşısını yaptırdı.65 yaş ve üzeri ile sağlık çalışanlarımıza aşılarını yaptırdık, yaptırıyoruz. Sırası gelenler randevusunu alarak aşısını olabiliyor. 02 Mart’ta okullarımız da açıldı. Öğretmenlerimize de aşılama çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Aşı konusunda sırası gelen bütün vatandaşlarımızın aşılarını yapmalarını istiyoruz. Öncelik sağlığımız. Bu konuda uyulması gereken kurallara hep birlikte uyalım. Ayrıca, sağlık çalışanlarımıza fedakarca çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yerel gazetelerin sorunlarının da konuşulduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda, Vali Yardımcısı Fatih Kaya ve beraberindekilere teşekkür etti. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum