Advert
as

AK Parti Arakonak Hizmet Binası Açıldı

AK Parti Arakonak Hizmet Binası Açıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Arakonak Belde Teşkilat binasının açılışı partililer tarafından gerçekleşti.

İlçemize bağlı Arakonak beldesinde AK Parti hizmet binası açılışı yapılarak faaliyete geçti.

Arakonak Beldesinde gerçekleşen açılış programına; AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız, Solhan İl Genel Meclis üyeleri Rıza Çelik, Halim İlkyaz, Gıyasettin Çakar, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Solhan İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, Arakonak Belde Başkanı Cengiz Süt, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay, birçok partili ve vatandaşlar katıldı. 

AK Parti TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek programa telekonferans yoluyla katılarak, yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını diledi.

AK Parti heyeti parti açılışının ardından belde ve ilçede bulunan esnaflar ziyaret etti. Program, Solhan Belediyesi ziyaretinin ardından sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum