Advert
as

Solhan Spor Sezonu 9.Sırada Tamamladı

Solhan Spor Sezonu 9.Sırada Tamamladı

2020 – 2021 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, sezonu 9.sırada tamamlayarak bir sonraki sezonda da Efeler Liginde mücadele etmeye devam edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi ertelenen 28. Hafta müsabakasında temsilcimiz Solhan Spor Kulübü İstanbul deplasmanında Fenerbahçe HDI Sigortaya konuk oldu.

Karşılaşma öncesinde Bitlis’e bağlı Tatvan ilçesinin yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimiz için her iki takım oyuncuları da “Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” pankartıyla çıkarken, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Karşılaşmayı Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Bingöl Milletvekili Dr. Cevdet Yılmaz, Ak Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız da tribünden takip etti. 

AXA Sigorta Efeler Ligi ertelenen 28. Hafta müsabakası Fenerbahçe HDI Sigorta ile Solhan Spor arasında gerçekleşti. Müsabaka Fenerbahçe’nin setleri 25-12, 25-17 ve 25-18’lik skorlarla alması sonucu 3-0 bitti. 

Böylelikle temsilcimiz Solhan Spor 2020-2021 Voleybol sezonunu 13 Galibiyet 37 puanla kapatarak 9. Sırada tamamladı.

Solhan Haber olarak Efeler liginde kalma mutluluğunu bizlere yaşattıkları için tüm Solhan Spor yönetimi ve oyuncularını tebrik ediyor. 2021-2022 TVF Voleybol sezonunda müsabakaların Solhan da oynanması ümidiyle…

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum