Advert
as

Solhan’da, Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor

Solhan’da, Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor

Ülke genelinde başlatılan koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçemizde Covid-19 denetimleri, Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı başkanlığında devam ediyor.

İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde başlatılan koronavirüs tedbirleri kapsamında Solhan’da da denetimler gerçekleştirildi.

Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı başkanlığında kurum amirlerinden oluşan heyet, ilçemiz genelinde Covıd-19 tedbirleri doğrultusunda işyerlerine, toplu taşıma araçlarına, lokantalara, kafeteryalara ve ticari taksilere denetimler gerçekleştirdi.

İlçemizde yapılan denetleme esnasında açıklamada bulunan Kaymakam Kıyıcı, “Ülke genelinde alınan tedbirler kapsamında ilk günkü gibi denetlemelerimize devam ediyoruz. Temennimiz odur ki son açıklanan verilere göre bölgemizde bazı kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte vatandaşlarımızın tedbiri her halükarda elden bırakmamaları. Bireysel olarak alacağımız tedbirler sayesinde, Covid-19 salgınından bir an önce kurtulmamız sağlanacak ve normal yaşantımıza dönmemiz hızlandırılacaktır. Vatandaşlarımızın rehavete kapılmayıp kontrollü bir şekilde maske ve hijyen kurallarına uymalarını tavsiye ederek tüm halkımıza sağlıklı koronasız günler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum