Advert
as

Sönmez, Güvenlik Korucuların Özlük Haklarını Ekrana Taşıdı

Sönmez, Güvenlik Korucuların Özlük Haklarını Ekrana Taşıdı

Solhan TEM-KOR Başkanı Recep Sönmez, Güvenlik Korucularının özlük haklarının iyileştirilmesi için bir dizi ziyaret gerçekleştirip akabinde Bengü Türk tv ekranlarına konuk oldu.

 İlk çalışmalarını bölgede omuz omuza mücadele ettikleri Jandarma Genel Komutanlığında yürüttüklerini dile getiren Solhan Terörle Mücadele Eden Güvenlik Korucuları (TEM-KOR) Başkanı Recep Sönmez, “Daha önce omuz omuza mücadele ettiğimiz eskiden rütbesi teğmen olan paşalarımızla bir araya geldik. Tüm güvenlik korucularımızın birer kahraman olduklarını dile getirerek bizler ne kadar gurur duysak azdır dediler. Bölgede çalışan güvenlik korucularımızın kendilerini unuttuklarımızı zannetmesinler güvenlik korucularımızın bizlerin silâh arkadaşları olduklarını unutmasınlar.

Başta Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Sayın Ali Çardakçı paşamız TEM Daire Başkanı Tümgeneral Sayın Yavuz Fidan Paşamız ve daha önce bölgede görev yapan Alay komutanımız Mevlüt Albayımız, Seydi Salman Albayımız,  İstihbarat Daire Başkanlığında Cüneyt yarbayımızın kısacası komutanlarımız sevgilerini ve saygılarını ilettiler. Ve camiamızdan ricam inansınlar ki şuanda kuvvet komutanlarımız güvenlik korucularımızın durumlarının ne olduğunun farkındalar sağ olsunlar komutanlarımıza bir takım sıkıntılarımızı bildirdik ve gereği yapıldı. Mayıs ayı başında yeni tip yazlık kıyafetlerin dağıtımına başlanacak görev paraların üzerinde bir takım yeni düzenlemeler yapacaklarının sözünü aldık.” dedi.

Başkan Sönmez açıklamasının devamında; “Bengü Türk TV’ye katılıp canlı yayında Güvenlik korucularımızın sesi olduk, özlük haklarının verilmemesini ve güvenlik korucularımızın şuanda çok zor durumda olduklarını hatırlattık. Bazı sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelerek güvenlik korucularımızın mağduriyetlerini anlattık sağ olsunlar ilgilenip yetkililere bildireceklerini söylediler. Ak Parti ve MHP milletvekilleriyle bir araya gelip sorun ve sıkıntılarımızı anlattık aslında burada MHP milletvekillerin hakkını teslim ettik. Bir taraftan da ak parti bölge milletvekillerinin gereken eleştirilerimizi de yaptık. En son olarak güvenlik korucuları konfederasyon başkanımız Sayın Ziya Sözen’i makamında ziyaret ettik ve güvenlik korucularımızın beklentilerinin olduğunu hatırlattık. Ne yazık ki elim helikopter kazası sebebiyle şehitlerimiz oldu ondan dolayı bir kısım randevularımızı iptal etmek zorunda kaldık. Ama güvenlik korucularımızın emin olsunlar ki elimden geleninin fazlasını yapmaya çalıştım hepinize saygılarımı sevgilerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum