Advert
as

Sağlık Çalışanlarına Başarı Belgesi Verildi

Sağlık Çalışanlarına Başarı Belgesi Verildi

Covid-19 ile mücadelede en ön safta yer alan Solhan Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarına, Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı tarafından ilçemiz genelinde görev yapan sağlık çalışanları adına

Solhan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Döğer’e, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Selçuk Tügen’e, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Hamit Coşkun’a ve görevli sağlık çalışanlarına başarı belgeleri takdim edildi.

Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, “İlçemizde görülen ilk vakadan beri Sağlık çalışanlarımızın kimileri günlerce evine gidemedi, kimileri aylarca evine sıcak yuvasına gidemedi. Sevdiklerinden ayrı kaldı, annesini, babasını, çocuğunu, kardeşini, dostunu görme imkânı bulamadı. Bu süreçte gördüğümüz en ciddi gayreti, samimiyeti ortaya koyarak vatandaşlarımızın iyileşmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Bizim burada vermiş olduğumuz başarı belgesi sadece sembolik olabilir ama biliniz ki yüreğimizde, her zaman sizlere minnettar olacağız. Allah sizlerden razı olsun. Başarılarınız daim olsun.” ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Kıyıcı son olarak, “Bingöl’den Tatvan’a askeri personelimizi taşıyan helikopterin Bitlis’te düşmesi sonucunda meydana gelen kazada 11 askerimizin şehit olması bizleri derinden üzmüştür. Tek tesellimiz yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki askerimizin kısa sürede sağlıklarına kavuşması olacak. Bu vesileyle şehitlik mertebesine ulaşan 11 askerimizi rahmetle anıyorum. Kederli ailesinin ve milletimizin başı sağ olsun. Allah yaralı olan askerlerimize de sağlıklı ve sıhhatli ömürler nasip etsin.” dedi. 

Solhan Devlet Hastanesinin Acil servisi, yapılan tadilatla daha ferah bir ortam haline geldiğini belirten Kaymakam Kıyıcı akabinde hastaneyi dolaşarak hastalara şifa, çalışanlara ise kolaylıklar diledi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum