Advert
as

Sosyal Bilimler Enstitüsü İlk Doktora Mezununu Verdi

Sosyal Bilimler Enstitüsü İlk Doktora Mezununu Verdi

Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletmen Anabilim Dalı İlk Doktora Mezununu vererek doktora mezunu veren bölümlerin sayısını arttırdı.

Birçok alanda yüksek lisans öğrencisini mezun eden Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletmen Anabilim Dalı, doktora alanında da ilk öğrencisini mezun etti. 9 Mart 2021 tarihinde jüri tarafından doktora savunma sınavında başarılı bulunan Ethem Kılıç, bölümün ilk doktora mezunu oldu.

Sürekli gelişen ve başarılarına her geçen gün yenisini ekleyen, fiziki gelişmenin yanı sıra akademik alanda da attığı adımlarla dikkat çeken Bingöl Üniversitesi, doktora mezunu veren bölümlerin sayısı da artmaya devam ediyor. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı ilk doktora öğrencisini mezun etti. Ethem Kılıç, girdiği doktora savunma sınavında jüri tarafından başarılı sayılarak bölümün ilk doktora mezunu oldu. Danışmanlığını Doç. Dr. Müslüm Polat'ın yaptığı Kılıç, “Hisse Senedi ve Döviz Kuru Arasındaki Getiri ve Volatilite Etkileşimi; BRICS ve MIST Ülkeleri Örneği ” başlıklı tez çalışmasını tamamlayarak bölümün ilk doktor unvanı almaya hak kazandı.

Danışmanlığını yapan Doç. Dr. Müslüm Polat açıklamasında; “Bugün burada ilk doktora öğrencimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz. İşletme bölümü doktora öğrencimiz Ethem Kılıç, 9 Mart 2021 tarihinde başarıyla mezun olarak fakültemizde ve bölümümüzde ilk doktora mezunu oldu. Dr. Ethem Kılıç'ı tebrik eder, bundan sonraki akademik çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum