Advert
as

Sosyal Hizmet Merkezinden Canlı’ya Doğum Günü Sürprizi

Sosyal Hizmet Merkezinden Canlı’ya Doğum Günü Sürprizi

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve personelleri tarafından özel gereksinimli Muhammed Canlı' ya doğum günü sürprizi yapıldı.

Özel gereksinimli bireyleri ve ailelerini sık sık ziyaret ederek incelemelerde bulunan, sorunları ile yakından ilgilenmeye devam eden Solhan Sosyal Hizmet Merkezi personelleri, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Gününün de yaklaşması nedeni ile Down Sendromlu birey ve ailelerine yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretleri arttırdı. Ziyaretler esnasında çocuklar için ehemmiyet arz eden özel günlere ilişkin küçük sürprizler düzenleyerek çocukların mutluluğuna ortak olmayı önemseyen kuruluş personelleri çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Seyfettin Özdemir, “Öncelikle bizlere sundukları katkılardan ötürü İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Hamit Kıyıcı'ya teşekkür ediyorum. Özel gereksinimli bireylere ve ailelerine her zaman önem veriyoruz. Özel gereksinim durumunun çocuklarda ortaya çıkmasının konuya ilişkin duyarlılığımızı arttırıyor ve bu tarz durumlarda olayı daha büyük bir hassasiyet ile ele alıyoruz. Personellerimiz, vatandaşlarımıza maddi desteklerin haricinde, psikolojik ve sosyal desteği de önemsiyoruz. Çocuklar için doğum günü gibi özel günlerin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu farkındalık bilinci içerisinde etkinlikler yapmaya, çocuklar ile vakit geçirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Muhammed Canlı'nın babası Vehbi Canlı ise yaptığı açıklamada, “Sosyal Hizmet Merkezi tarafından düzenlenen doğum günü sürprizi bizi ve özellikle Muhammed’i son derece mutlu etti. Bu anlamlı ve duyarlı davranışlarından ötürü başta Müdürümüz Seyfettin Özdemir olmak üzere tüm Sosyal Hizmet Merkezi personellerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum