Advert
as

Solhan TEM-KOR 11 Asker için Mevlit Okuttu

Solhan TEM-KOR 11 Asker için Mevlit Okuttu

Solhan Terörle Mücadele Eden Güvenlik Korucuları Derneği (TEM-KOR) tarafından Bitlis’te meydana gelen helikopter kazasında vefat eden 11 askeri personel için mevlidi şerif okutuldu.

TEM-KOR tarafından Solhan Ulu Camii de Cuma namazı öncesinde Bitlis'te meydana gelen elim helikopter kazası sonrasında ebediyete uğurlanan 11 askeri personel için mevlidi şerif okutularak dualar edildi.

 

Mevlid programına Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Müftü Eyüphan Toprak, kolluk kuvvetleri personelleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Mevlid programı sonrasında açıklama yapan Dernek Başkanı Recep Sönmez, “Solhan Terörle mücadele derneği olarak helikopter kazasında şehit olan 11 kahraman askerimiz ve tüm şehitlerimiz için Cuma namazı öncesi Mevlit okuttuk ve dualar ettik.Cuma namazı çıkışında ise cami cemaatine çeşitli ikramlarda bulunarak, öğlen yemeği ile akabinde dernek ziyareti ve günün en önemli programı olan istiklal marşının kabulü yıldönümü programına katılım sağladık. Bizlerin bu programımıza manevî destek veren ilçe müftümüz sayın Eyüphan Toprak, Ulu Cami imamımız Mehmet Bingöl Hocamız ile müezzinlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Programa katılan İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Hamit Kıyıcı, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Esat Can Öztürk’e, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Halil Koç’a, Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Yıldız’a, Mhp İlçe Başkanı Sayın Mehmet Yıldız’a, Bingöl’den gelen değerli komutanlarımız, Tem şube karma timde görevli komutanlarımız, beraberlerindeki tüm kıymetli Solhan halkına Güvenlik Korucuları adına teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan bir daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, sevenlerinin ve tüm ülkemizin başı sağ olsun diyor Allah okuduğumuz mevlid-i şerifi dergahında kabul etsin, şehitlerimiz için açılan eller ve okunan dualar kabul olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Son olarak Sönmez, “Programımıza maddi ve manevi katkı sağlayan iş adamlarımız Sayın Nevzat Yıldırım ve Murat Yıldırım ağabeylerime teşekkürü bir borç bilerek şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum