Advert
as

Solhan’da Fırtına Çatıları Uçurdu, Billboardları Devirdi

Solhan’da Fırtına Çatıları Uçurdu, Billboardları Devirdi

İlçemizde meydana gelen şiddetli fırtına sebebiyle bazı binaların çatıları uçarken yol kenarında bulunan reklam panoları (billboardlar) devrildi.

 

İlçemizde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle birçok ev ve iş yerlerinin çatıları uçtu.

Gün içerisinde devam eden fırtına akşam saatlerinde şiddetini artırarak maddi hasara sebep oldu.

 

Fırtına nedeniyle ilçe de farklı bölgelerdeki birçok ev ve iş yerinin çatıları uçarken yol kenarlarındaki reklam panoları devrildi.

 

Akşam saatlerine doğru etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgâr nedeniyle önce ilçe üzerinde etkili bir toz bulutu ile gökyüzü kızıl renge büründü. Şiddetli fırtınanın meydana geldiği ilçemizde vatandaşlar evlerinden çıkmazken ilçede maddi çaplı hasarların oluştuğu gözlemlendi.

 

Yetkililer, çatıları uçuracak şiddetteki fırtınaya karşı uyarılarda bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum