Advert
as

Coşar, VEDAŞ Muş İl Müdürlüğüne Atandı

Coşar, VEDAŞ Muş İl Müdürlüğüne Atandı

Solhanlı hemşehrimiz Suat Coşar, VEDAŞ Muş İl Müdürlüğüne atanarak görevine başladı.

Muş VEDAŞ/Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürü Eşref Şentürk görevini kurum içerisinde görev yapan hemşerimiz Suat Coşar’a teslim etti.

 

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.de (VEDAŞ) Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak çalışma hayatına başlayan  Suat Coşar, daha sonra müşteriler müdürü olarak çalışmaya hayatını devam ettirdi. 2013 yılında özelleştirilen VEDAŞ da çalışma hayatını aynı görevle devam ettiren Coşar, 8 yıldır devam ettirdiği müşteriler müdürlüğü görevinden Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. VEDAŞ Muş İl Müdürlüğüne atandı.

Aynı zamanda Bingöl Solhan Doğumlu olan, uzun yıllar Muş’ta hayatını devam ettiren Suat Coşar, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Solhan Haber olarak hemşerimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum