Advert
as

Halk Eğitim Merkezi Kurs Açmaya Devam Ediyor

Halk Eğitim Merkezi Kurs Açmaya Devam Ediyor

Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunç, kursların devam ettiğini belirterek İşaret Dili Eğitim ve Cenaze Hizmetleri alanında kursların açılacağını söyledi.

Her Zaman, Her Yerde Herkese Eğitim! 
Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhtesim Tunç, "Her Zaman, Her Yerde, Herkes İçin Daima Eğitim“ düsturu ile hareket eden Halk Eğitimi Merkezi, İlçe halkının ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda tam zamanlı eğitim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Eğitim faaliyetlerini genellikle kurslar yoluyla yürüten Halk Eğitimi Merkezi, 7'den 77'ye ilçemizdeki her yaş grubunun eğitim ihtiyaçlarını, imkânları ölçüsünde karşılamaya devam ediyor. Coronavirüs salgını gölgesinde tedbiri elden bırakmayarak yoğun bir şekilde kurs açan Solhan Halk Eğitimi Merkezi, açtığı kurslara, yenilerini eklemeye devam ediyor. Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Okulunda 46 kişiye "İngilizce" alanında bir kurs; özel sektörde ve Kız AİHL yemekhanesinde "Aşçı Yardımcılığı" alanında 35 kişiye iki kurs; HEM konferans salonunda "Kırsal Turizm Etkinlikleri" alanında 15 kişiye bir kurs ile "İlk Yardım Eğitimi" alanında bir kurs açtık. İlçemizde faaliyette bulunan Tekstil Fabrikaları ile işbirliği kapsamında Mesleki Eğitim alanında vatandaşlarımızın "Meslek Sahibi" olmaları adına "Dokuma Konfeksiyon Makineci" alanında kurslar açılmaktadır. Önümüzdeki hafta ise İşaret Dili Eğitim ve Cenaze Hizmetleri alanında kursları açılacaktır" ifadelerini kullandı.
Son olarak Tunç, “Okuma-Yazma, Sosyal-Kültürel ve Mesleki-Teknik alanda kurslar açan Solhan Halk Eğitimi Merkezi, aynı zamanda ilçemizdeki sayısı 2000'i geçen Açık İlköğretim ve Açık Lise öğrencilerine de hizmet vermektedir.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum