Advert
as

Solhanlı Gençler Bir Üst Tura Adını Yazdırdı

Solhanlı Gençler Bir Üst Tura Adını Yazdırdı

Elazığ’da gerçekleşen Atletizm geliştirme ve İl Karmaları Bölgesel Kros Yarışmalarına katılan Solhanlı gençler dereceye girerek bir üst tura geçti.

Atletizm geliştirme ve İl Karmaları Bölgesel Kros Yarışmaları Elazığ ilinde gerçekleşti. Müsabakalara katılan 2008-2009 doğumlu erkek takımı bölge 2.si, 2006-2007 doğumlu erkek takımı bölge 5.si, 2004-2005 doğumlu erkek takımı bölge 2.si olurken, Şiyar Çelikel ferdi olarak bölge üçüncüsü oldu. Böylelikle Solhanlı gençler 3 Nisan tarihinde Şırnak’ta gerçekleşecek olan 2. Kademe yarışlarına katılmaya hak kazandı.

 

Gençlerin antrenörü Ümit Sekin yaptığı açıklamada, “Bize desteğini hiç esirgemeyen ve her daim yanımızda olan Solhan Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Zülfü Çalışkan’a ve kurumumuzda beraber çalıştığımız memur, antrenör, gençlik lideri, sportif eğitim uzmanı ve ağabeylerime sahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

 

Gençlerimiz bizleri gururlandırmaya devam ediyor diyen Gençlik Merkezi Müdürü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan, “Elazığ'da yapılan atletizm geliştirme projesi bölge yarışlarında Bingöl adına yarışan gençlerimiz bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Emeğinize sağlık gençler... Gençlerimizin bu başarılarının mimarı Bingöl atletizm camiası adına: il temsilcisi Osman Orman hocamıza, Veysel Anacur hocamıza, Ahmet Demir hocamıza ve Ümit Sekin hocamıza teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum