Advert
as

DSİ Kanalı İhale Aşamasına Geldi

DSİ Kanalı İhale Aşamasına Geldi

Ak Parti ilçe teşkilatı tarafından yapılan Ankara ziyaretinde ilçe merkezinde bulunan DSİ Kanalı ele alındı.

Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan geçen hafta yaptığı Ankara ziyareti sonrasında ilçe merkezinde bulunan DSİ kanalının ihale aşamasına geldiğini söyledi.

 

Çalışan yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İl genel Meclis Üyelerimiz ve muhtarlarımızla birlikte geçen hafta yaptığımız Ankara ziyaretimizde Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz ve Bingöl Milletvekilimiz Feyzi Berdibek ile bir görüşme gerçekleştirdik.

Yaptığım sunum ile Halimepınar mahallesi ile Boğlan Mahallesi arasında geçen DSİ kanalının durumunu ele aldık. İlçe merkezinde geçen taşıma kanalı üzerinde yapılmış olan evler, işyerleri, yerle bir olmuş halde olan kanalın pis kokular yayması sonucu vatandaşlarımızı rahatsız ediyordu. Üstü açık olması sebebiyle de tehlike arz ediyordu. Sağ olsunlar projemiz kabul edildi. Yakında ihaleye çıkarılacağı sözünü aldık. Akabinde Dsi personelleri gelip etüt çalışması yaparak yerinde inceleme de bulundu. Ayrıca yapılan görüşme de Arakonak beldemizde taşkın korumanın devam edileceğinin müjdelerini aldık.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum