Advert
as

Bingöl Ülkü Ocakları Çocukları Sevindirdi

Bingöl Ülkü Ocakları Çocukları Sevindirdi

Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Boğatemur ve yönetimi Solhan ilçesindeki çocukları sevindirdi.

Gençlere yönelik çalışmalarına hız veren Başkan Boğatemur, kısa bir zaman öncesinde Bingöl Ülkü Ocakları bünyesinde çalışma odası düzenledi. Çalışma masaları ve yeni bilgisayarlar ile imkanı kısıtlı Ülkücü gençlerin ders çalışmasına uygun ortamı yaratan Başkan Boğatemur’un son etkinliği ise Solhan ilçesindeki kısıtlı olanaklarla yaşayan çocuklara oyuncaklar hediye etmek oldu.
Arakonak Beldesi, Hazarşah Köyü, Esmetaş Köyü, Yiğit Harman Köyü ve Gündoğdu Mezrası genelinde beş yüz adet çocuk oyuncağı dağıtan Bingöl Ülkü Ocakları Başkanlığı, bu hareketi ile imkanı kısıtlı ailelerin gönüllerini fethetti.
Başkan Boğatemur yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Bizler Ülkü Ocakları olarak ülkenin dört bir yanında vatandaşımıza hizmeti kendimize vazife edindik. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak, bunu yaparken de ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek. İhtiyaç sahibi deyince sadece maddi ihtiyaçlar aklımıza gelmemeli. Bazen zorlu koşullarda yaşayan gençlerin bilgiye ulaşması da bir ihtiyaç olabiliyor, bir çocuğun gülümsemesi de. Kimi zaman bir sokak hayvanının açlığı da bir ihtiyaç olabiliyor, çorak bir toprağın bir fidan ile buluşması da. 
Ülkü Ocakları olarak tüm bunları gözetiyor ve gereken önemi gösteriyoruz. Bugün de maddi olanakları kısıtlı olan bazı köylerimizde yavrularımızı sevindirdik. Yorulduk; ama gözlerindeki mutluluk veren ışığı görmek bizlere tüm yorgunlukları unutturdu. Gençlerimiz ve çocuklarımız gizli birer hazine gibidir, onları keşfetmek ve bir pırlanta edasıyla işlemek bizlere düşüyor. Bu yüzden sevgi, ilgi ve bilgi ile onlara ulaşmaya ve her türlü ihtiyaçlarına yetişmeye çalışıyoruz. 
Şehrimiz genelindeki tüm gençlerimizi, kutlu sancağımızın gölgesinde bizlerle çay içmeye, sohbet etmeye bekliyoruz. Bizlerden öğrenecekleri çok şey var, bizlerin de onlardan edineceği bilgilere ihtiyaç duyduğu bir gerçek. Bu yüzden Ocak kapımız tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık, ben de yönetimim de bunun için varız. Bugün çok güzel bir şeye vesile olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Minicik gözlerin gülmesine vesile olan ve bu faaliyetleri yürütmemizde yardımlarını esirgemeyen yönetimime teşekkür ederim. Birlikte daha büyük işler yapacağımıza inanıyorum; çünkü Bingölümüz bunu hak ediyor.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum