Advert
as

Avrupa Yetim Eli, Birçok Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı

Avrupa Yetim Eli, Birçok Aileye Gıda Yardımı Ulaştırdı

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Bingöl'de Ramazan ayı öncesi dağıttığı Ramazan kolileriyle birçok aileyi sevindirdi.

Dünyanın birçok yerinde, mağdur duruma düşmüş insanlara ulaşmaya çalışan, temel değerlerinde farklılık gözetmeksizin insani düşünceyle hareket eden yardım organizasyonu Avrupa Yetim Eli, Bingöl'de Ramazan ayı öncesi gıda kolisi dağıtarak birçok ailenin sofrasını zenginleştirdi.
Yetimlerin ve muhtaçların insanca yaşayabilecekleri imkânları oluşturmak ve temel ihtiyaçlarının önündeki engelleri kaldırmak amacıyla 2019 yılında Almanya’da kurulan Avrupa Yetim Eli'nin yetkilileri, Ramazan ayı öncesinde dünyanın birçok noktasında olduğu gibi Türkiye'nin de birçok kentinde yardım kolileri dağıttıklarını belirtti.
Dağıtılan yardım kolilerinin Ramazan ayı öncesiyle sınırlı kalmayacağı ve yardımların Ramazan ayı içinde ve sonrasında da devam edeceği bildirildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum