Advert
as

Mehmet Şahin, Yeniden Solhan Spor'da

Mehmet Şahin, Yeniden Solhan Spor'da

Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen katıldığı Smaç Servis canlı yayınında önümüzdeki sezonda Başantrenör Mehmet Şahin ile yola devam edeceğini dile getirdi.

Başkan Sözen konuk olduğu youtube canlı yayınında geçtiğimiz sezon değerlendirmesini yapıp yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi verirken Başantrenör Mehmet Şahin ile yola devam edeceklerinin müjdesini verdi.
Moderatör Özlem Taranacı’nın “Solhan’ın yeni sezon çalışmaları nasıl gidiyor, kadro çalışmaları başladı mı ve yeni sezondaki hedefleri nelerdir?” sorusu üzerine; 
“Öncelikle bizim bu yıl hedefimiz Play Off’a katılmak ve yapabilirsek ilk altıda ligi bitirmek” olduğunudile getiren Kulüp Başkanı Sözen, “ Basamakları birer birer çıkmadığınız da birden en üst basamağa sıçradığınızda oradan geri düşmek acı ve zor oluyor. Biz bu bağlamda kadromuzu kendi imkanlarımız ölçüsünde, imkanlarımızı ve haddimizi bilerek bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Lig bitiminde İstanbulda hocamızla ve oyuncularımızla görüşmek süretiyle ayrıldık.  Bu sene henüz transferlere başlamadık ama Mehmet hocamızla hemen hemen her hafta telefonla konuşarak fikir alış verişinde bulunuyoruz. Öncelikle bunu ifade edeyim Mehmet hocamızla devam edeceğiz. Artık Mehmet hocamın fikirleri doğrultusunda, oyuncuların transferleri konusunda tamamen Mehmet hocaya inanıyorum ve güveniyorum onun yönlendirmesi ve çalışması sonucunda takımımızın mevcut oyuncularından bazılarıyla devam edeceğiz, bazılarıyla istemesekte ayrılık olacak. Yeni transferler olacak. Belirlediğimiz 5-6 ciddi oyuncular var onların üzerinde çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu Ramazan ayı içerisinde programımızın biraz daha sakin olmasından dolayı bu hafta Bingöl’e giderek yönetimimizle bir araya gelip birlik beraberliği sağladıktan sonra hocamızın memleketine gidip onunla da yüzyüze görüştükten sonra inşallah transferlerimizi tek tek açıklamaya başlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum