Advert
as

Bingöl Umut Kervanı, ‘Ramazan Umut Olsun’

Bingöl Umut Kervanı, ‘Ramazan Umut Olsun’

Ramazan Ayı nedeniyle fakir, muhtaç ve yetim ailelere gıda kolisi ve et yardımında bulunduklarını belirten Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Mehmet Tamaç, yardım derneğine hergün başvuruların olduğunu ifade ederek, ‘Ramazan Umut Olsun” sloganı ile başlatılan kampanyaya destek talebinde bulundu.

 
Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Umut Kervanı Vakfı Üyesi Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), Ramazan ayının gelişiyle fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere yaptığı yardımlara hız verdi.
Her geçen gün çalışma halkalarını genişleten Bingöl Umut Kervanı Derneği, mazlum ve muhtaçların adeta umudu haline gelerek; yardımlarla muhtaç, kimsesiz, fakir ve yetimlerin ihtiyaçlarını hafifletmenin gayreti içerisinde çalışmalarını yürütüyor.

Bingöl Umut Kervanı, binlerce aileye ulaştırmak üzere ‘Ramazan Umut Olsun’ sloganıyla Ramazan ayından önce hazırladığı gıda paketinin dağıtımını yapmaya devam ediyor.

Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, kentteki yardıma muhtaç insanlara kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor. Yardım derneği, Ramazan ayında binlerce aileye gıda yardımlarını ulaştırmayı hedefliyor.

Muhtaçlara Umut Olalım
Yapılan çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Mehmet Tamaç, hayrın küçüğünün veya büyüğünün olmadığına işaret ederek, “Mübarek Ramazan ayı öncesi hazırlıklarımızı yaptık, Bingöl'de 15 mahallemizde tespit ettiğimiz yüzlerce ailelerimize hemen Ramazan’ın başlangıcında Gıda kolisi ve ikişer kg et olmak üzere ailelerimize ulaştırdık. Bingöl Umut Kervanı Derneği ailesi olarak bizler elimizden geldikçe çalışmalarımıza hız vermekteyiz. Pandeminin oluşturduğu bir mağdurlar kitlesi var. Pandemi’nin getirdiği zorluklar karşısında dernek olarak dört koldan çalışmalar yürütmekteyiz. Hayırseverler ile fakir aileler arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyoruz. Hayrın katlanarak yükseldiği bu mübarek Ramazan ayında özelde Bingöl’de, genelde ise Tüm Türkiye’de, sesimizin ulaştığı hayırsever kardeşlerimize sesleniyoruz. Kumanya bedelimiz 140 TL’dir. Gelin hep beraber fakir ve muhtaç olan bu kardeşlerimize Umut olalım. Unutmayalım ki Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v), ‘Yarım hurma bile olsa kendinizi ateşten koruyunuz’ diye buyurmaktadır. Hayrın küçüğü ve büyüğü olmaz. Bizler de elimizden geldikçe bu kutlu yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cenabı Allah katkı gösteren, dua eden tüm kardeşlerimizden razı olsun” diye konuştu.

Tamaç, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:
“İrtibat Telefon: 0545 221 87 48/ 0426 214 69 70
Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi İş gören Otomotiv Apt. B/Blok No:22/14 BİNGÖL    
Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş
IBAN: TR27 0020 6001 8702 0340 7500 01
Hesap No: 2034075-1 TL Hesabı”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum