Advert
as

HÜDA PAR'dan Salgının Sona Ermesi İçin Duaya Çağrı

HÜDA PAR'dan Salgının Sona Ermesi İçin Duaya Çağrı

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, pandemi sürecinin sona ermesi ve hastalığın son bulması için mübarek Ramazan ayı olması hasebiyle her sahur vakti bütün Müslümanları duaya davet etti.

Pandemi sürecinin sona ermesi ve hastalığın son bulması için HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, her sahur vakti bütün Müslümanları duaya davet etti.

 

İki yıldır, pandemiden dolayı nice insanların hayatını kaybettiğini ve nicelerinin türlü sıkıntılarla yüz yüze geldiğini anlatan Alpaya, toplu ibadetlerin yapılamamasının Müslümanları derinden üzdüğünü aktardı.

 

Alpaya, "Tabi durumun bu denli ağır geçmesi biz Müslümanlar için genel anlamda bir imtihan gereğidir. Yüce Mevla’nın izni olmadan bir yaprağın dahi yere düşemediğine iman ettiğimize göre, bu imtihanı tüm insanlık üzerinden kaldıracak olan yine Rabbimizdir.

 

Bu nedenle kıymetli hemşerilerim, Rabbimize rücu etmeyi, ona yalvarmayı, bu bela ve musibetlerin defi için siz kıymetli hemşerilerimizi Ramazan ayı boyunca sahur vakti gibi duaların kabul olabileceği böylesi önemli bir zaman diliminde saat 03.30’da topyekûn duaya davet ediyorum." çağrısında bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum