Advert
as

Yeni Solhan Spor’da Çalışmalara Aralıksız Devam Ediliyor

Yeni Solhan Spor’da Çalışmalara Aralıksız Devam Ediliyor

Tamamen Solhan İlçe gençlerinden oluşan Yeni Solhan Spor Voleybol Takımı, kısıtlı imkanlarla da olsa hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Yeni Solhan Spor Voleybol Takımı, tamamen Solhanlı gençlerden oluşan kadrosuyla çalışmalarına devam ediyor. 
Solhan’da bulunan gençleri aynı çatı altında toplayan Solhanlı Voleybol Antrenörü Serhat Şimşek, “Amacımız ilçemizde bulunan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporsal anlamda kendilerine belirledikleri hedefler doğrultusunda aldıkları lisanslarla geleceklerini güvence altına almalarında yol göstermek. Bu anlamda kurduğumuz “Yeni Solhan Spor Derneği” ile spor, sosyal, kültürel ve sanatsal alanda, voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi, kort tenisi, halk oyunları, tekwondo, güreş, atletizm, badminton, kayak, izcilik, satranç, tenis, bilardo, bowling, bocce, çim hokeyi, boks, jimnastik, karate ile halter branşlarında faaliyetler gösteriyor ve şu anda derneğimize kayıtlı 100 civarı sporcu kardeşimizle antrenmanlar yaparak yolumuza devam ediyoruz.” dedi.
Şimşek, “Yeni Solhan Spor Kulübü Voleybol Takımı olarak ta kadromuzu oluşturmuş bulunmaktayız. Sporcularımızın tamamı ilçemiz gençlerinden oluşuyor. İlerleyen haftalarda bölgesel Amatör ligi için başvuruda bulunarak inşallah gençlerimizle beraber ciddi başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan, bizleri destekleyen herkese, özellikle sporcularımızın ağırlık çalışmalarını ve antrenmanlarını ücretsiz karşılayan Solhan King Power Fitness Center’a ve çalışanlarına teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum