Advert
as

Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandı

Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandı

Bingöl- Elazığ Karayolunda seyir halindeki yolcu otobüsü aniden alev alması ile yanmaya başladı. Olayın farkedilmesi ile yolcuların tahliye edildiği yangında da can kaybı yaşanmadı.

Yangın, Bingöl- Elazığ Karayolu’nun 30. kilometresinde Yolçatı mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; İstanbul-Muş seferini yapan otobüsün motor kısmından yükselen dumanları gören yolcular durumu şoföre bildirmesi ile otobüs tahliye edildi.  Alev alan otobüste bulunan  46 yolcu otobüsten tahliye edilmesi faciayı önledi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Bingöl Belediye İtfaye Ekipleri yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonunda yangın söndürüldü. Yangın sonrası otobüs kullanılamaz hale geldi.
(İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum