Advert
as

Koray Şahin Solhan Spor’da

Koray Şahin Solhan Spor’da

Efeler Liginde Mücadele Eden Bingöl Temsilcisi Solhan Spor Orta Oyuncu Koray Şahin ile anlaştığını duyurdu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2021-22 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor,  transfer listesini açıklamaya devam ediyor.
Solhan spor kulübü Başantrenör Mehmet Şahin ile anlaştığını duyurduktan sonra, Fizyoterapist Berat Tekingündüz, İstatistik Antrenörü Okan Mert Gezer, Libero Burak Hazırol (Bate) ve Orta Oyuncu Uğur Kılınç ile anlaştığını duyurmuştu.
Solhan Spor Kulübü yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

KORAY ŞAHİN YENİDEN SOLHAN SPOR’UMUZDA
1993 Ankara doğumlu olup Voleybola SGK’da başlayan ve bir yıl sonra Ziraat Bankası’na transfer olup burada 6 sezon mücadele eden başarılı orta oyuncu Koray Şahin, 2020-21 sezonu başında Sorgun Belediyespor ile anlaştı. Sorgun’da mücadele ederken takımı ile yollarını ayırdıktan sonra Solhan Spor’umuz ile anlaşan ve sezonun kalan müsabakalarında Solhan Spor’umuz için mücadele eden orta oyuncumuz Koray Şahin ile 2021-22 sezonunda da anlaşarak yolumuza devam ediyoruz.  
Kulübümüz ve Sporcumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum