Advert
as

Vali Ekinci'den Kadir Gecesi Mesajı

Vali Ekinci'den Kadir Gecesi Mesajı

Kadir Gecesi münasebetiyle mesaj yayınlayan Vali Kadir Ekinci: “Mübarek Ramazan ayına veda ettiğimiz şu günlerde, rahmet, bereket ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği Kadir Gecesi'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.

Vali Kadir Ekinci Kadir Gecesi münasebetiyle tebrik mesajı yayımladı.
Vali Ekinci yayımladığı mesajda; “Mübarek Ramazan ayına veda ettiğimiz şu günlerde, rahmet, bereket, esenlik, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği Kadir Gecesi’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
 ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi, Yüce Allah’ın tüm insanlığa kurtuluş çağrısı olarak göndermiş olduğu Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, kainata esenlik ve güvenliğin yayıldığı gecedir.
Bu mübarek gece tefekkür yüklü saatlerin çoğalması, karanlıktan aydınlığa çıkış, kalplerimizin kötülüklerden arınması ve gönül dünyamızın kulluk bilinciyle aydınlanması için büyük bir fırsattır.
Yeryüzünün vahiy nimeti ile rızıklandırıldığı kudret gecesinde yaşadığımız bu eşsiz manevi atmosfer ;  yarınlarda da aynı duygu ve düşüncelerle devam etmeli, geçmişteki hata ve kusurlarımızın bir daha tekrarlanmamasına gayret göstermeli; dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine sevginin, saygının, hoşgörünün, iyiliğin, dostluk ve kardeşliğin hâkim kılınmasını sağlayarak, yetimlere, kimsesizlere, mağdurlara, mazlumlara, fakir ve düşkünlere yardımda bulunmalı, elimizi ve yüreğimizi yakın uzak demeksizin herkese açmalıyız.
Pandemi gölgesinde idrak ettiğimiz bu mübarek zamanın tüm insanlık için esenlik ve saadet getirmesini temenni ediyorum.
 Bu mübarek gecenin,  sağlık, huzur ve güven içerisinde daha nice Bayramlara erişmeye vesile olması dileklerimle, başta Bingöllü hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum