Advert
as

Gençlere File ve Top Hediye Edildi

Gençlere File ve Top Hediye Edildi

Gerdikleri kabloyu file yapan gençlere İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğünce voleybol filesi ve voleybol topu hediye edildi.

Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası’nda bir araya gelen gençler; gerdikleri bir kablo ve buldukları patlak bir futbol topu ile voleybol oynamaya çalışmaları sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşımı gören İlçe Gençlik Spor ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü hemen harekete geçip gençlere file ve voleybol topu temin ederek kendilerine ulaştırdı.

Solhan spor kulübünün efeler liginde oynaması Solhan İlçe ve köylerinde ciddi anlamda var olan voleybol sevgisini ikiye, üçe katladı. Köydeki gençler kendilerine hediye edilen voleybol topu ve file için İlçe Gençlik Spor ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü personellerine teşekkür etti. Tek temennilerinin verilen sözler neticesinde ilçeye yapılacak yeni spor salonu ile birlikte Efeler ligi müsabakalarının Solhan‘da oynanması olduğunu dile getirdiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum