Advert
as

İhtiyaç Sahibi İki Aileye Eşya Desteğinde Bulunuldu

İhtiyaç Sahibi İki Aileye Eşya Desteğinde Bulunuldu

Solhan İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ev incelemeleri esnasında İhtiyaç sahibi iki aileye eşya desteğinde bulunuldu.

Ev incelemeleri esnasında Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personellerince tespit edilen iki ailenin durumuyla ilgilenen görevliler ailelerin ihtiyaçlarını Kaymakam Kıyıcı’ya iletti.
Kuruluş tarafından yapılan açıklamada; “Ev incelemeleri esnasında çocukları ile tek başına yaşayan, herhangi bir maddi geliri bulunmayan iki ailenin eşya desteğine ihtiyacı olduğunun tespit edilmesi üzerine ailelerin bilgileri Kuruluş Müdürü Seyfettin Özdemir aracılığı ile Sayın Kaymakamımız Mustafa Hamit Kıyıcı’ya iletildi. Ailelerin ihtiyaçlarını duyarlılık ile karşılayan sayın kaymakamımızın verdiği talimatlar doğrultusunda ailelerin acil ihtiyaçları olan buzdolabı ve ocak ihtiyacı karşılanarak diğer ihtiyaçlar için gerekli işbirlikleri oluşturuldu. Hafta sonu tatilinde dahi vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla çalışmalarına devam eden Sosyal hizmet merkezi Müdürü ve personelleri tarafından aileler ziyaret edilerek Sayın Kaymakamımızın selamı iletildi ve eşyalar evlere yerleştirildi.” denildi. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan aileler,"Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve çalışanlarına göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Mübarek Ramazan ayında bize ve çocuklarımıza bu mutluluğu yaşatanlardan Allah razı olsun" ifadelerini kullanarak memnuniyetlerini dile getirdi. 
Kuruluş müdürü Özdemir ise yaptığı açıklamada, "Meslek elemanlarımız titizlikle yürüttükleri hane ziyaretleri esnasında iki ailemizin eşya desteğine ihtiyaç duyduğunu tespit ederek hazırlamış oldukları bilgi notlarını benimle paylaştı. Ailelerimizin ve çocuklarımızın daha yaşanılır bir evde hayatlarını devam ettirmeleri amacıyla bizlerde bilgi notlarımızı Sayın Kaymakamımız ile paylaştık. Halkımızın ihtiyaçlarına her zaman duyarlılık ile yaklaşan sayın kaymakamımız bu isteğimizi de geri çevirmeyerek ailelerimize buzdolabı ve ocak desteğinde bulundu. Taleplerimize duyarlılık ile yaklaşan Sayın Kaymakamımıza ve görevlerini titizlikle yürüten personellerime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum