Advert
as

Solhan İHH’dan 200 Aileye Gıda Yardımı

Solhan İHH’dan 200 Aileye Gıda Yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) Solhan Şubesi, ilçede bulunan yetim ve ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda yardımı yaptı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Solhan İHH), ilçe genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hazırladıkları Ramazan paketlerini 200 aileye dağıttı.

Solhan İHH tarafından yapılan açıklamada, 200 ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere gıda paketinin dağıtıldığı belirtildi.

Hayırda emeği geçen herkese teşekkür edilen açıklamada,”Solhan İHH, Ramazan yardımı kapsamında ilçemizde muhtaç ve fakir ailelere Ramazan paketi dağıttı. Kuru gıda ürünlerinden oluşan yardım kolileri, önceden tespit edilen 200 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı. Yardımlarımızı yaparken insanların rencide olmamasına dikkat ediyoruz. Yardımları yaparken önceliğimiz bilinmeyen, kendini açığa vurmayan fakirleri tespit edip onlara ulaşmak ve bununla birlikte yetim ailelere ulaşıp onlara yardım elimizi uzatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum