Advert
as

Vali Kadir Ekinci'den Bayram Mesajı

Vali Kadir Ekinci'den Bayram Mesajı

Vali Kadir Ekinci ‘Ramazan Bayramı’ münasebetiyle yayınladığı mesajında "şu mübarek bayram günlerinde dahi zulüm altında inleyen Kudüs’ü hatırlamak kalplerimizi hüzünlendiriyor." dedi.

Vali Ekinci yayımladığı mesaj şu ifadelere yer verdi. "Kıymetli Hemşehrilerim,
Mübarek Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla tebrik ediyorum.
Küslüklerin son bulduğu, barışın topluma dalga dalga yayıldığı, sevgi ve saygıya dair duyguların tazelendiği, yarınlara dair umutların pekiştiği bir bayrama daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyorum.
Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir.
Bunun yanında, şu mübarek bayram günlerinde dahi zulüm altında inleyen Kudüs’ü hatırlamak, mağdur, mazlum ve yoksul kardeşlerimizin varlığını bilmek ve pandemi nedeniyle bayram coşkusunu evlerimizde geçirmek kalplerimizi hüzünlendiriyor.

Bu vesileyle Yüce Allah’tan, ‘bayram’ tadında idrak edeceğimiz bayramlar temenni ediyorum.
Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını vatan ve millet için feda eden şehitlerimizin aileleri emanetimiz ve başımızın tacıdır.
Sözlerime son vermeden önce, Koronavirüs ile mücadelemizin kesintisiz olarak devam etmekte olduğunu hatırlatmak isterim. Bayram süresini de içine alan tam kapanma dönemini yaşamaktayız. Bu süreçte hepimizin üzerine düşen, alınan tedbirlere hassasiyetle ve kararlılıkla uymaktır. Bayram süresinde ziyaretlerimizi ertelememiz özellikle tam kapanma sürecinde elde edilen olumlu sonuçları heba etmemek açısından önem arz etmektedir.
Bu duygularla; başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını tamamlayıp Ramazan Bayramına kavuşmanın sevinci ile bayramınızı tebrik ediyor; sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum