Advert
as

İhtiyaç Sahibi Aileye Bayram Hediyesi

İhtiyaç Sahibi Aileye Bayram Hediyesi

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında tespit edilen ihtiyaç sahibi aileye eşya desteğinde bulunarak bayram sevinçlerine ortak oldu.

Yaptıkları çalışmalarla ciddi anlamda ihtiyaç sahibi ailelerin, özel gereksinimli bireylerin ihtiyaçlarını karşılama noktasında adından sıklıkla bahsettiren Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Ramazan Bayramında da tespit ettikleri ihtiyaç sahibi aileye koltuk takımı hediye ederek ailenin, özellikle çocukların bayram sevincine ortak olarak hayır dualarını aldı.

 

Pandemi döneminde çalışmalarına ara vermeden devam eden, tespit edilen ihtiyaçları en kısa zamanda gidererek oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek için azami gayret sarf eden Müdürlük personelleri, ev incelemeleri esnasında üç küçük çocuğu ile birlikte yaşayan bir annenin eşya desteğine ihtiyaç duyduklarını tespit ederek hazırladıkları bilgi notlarını Kuruluş Müdürü Özdemir ile paylaştı. Özdemir’in talimatı ile ailenin güzel bir bayram geçirebilmesi ve çocukların bayram sevincine bir nebzede olsa ortak olunması amacıyla ihtiyaç duyulan koltuk takımı personeller tarafından alınarak aileye hediye edildi.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kuruluş Müdürü Özdemir" Personellerimiz ile birlikte vatandaşlarımıza nitelikli hizmet sunabilmek adına çalışmalarımıza pandemi sürecinde de  ara vermeden devam ediyoruz.  Sunduğumuz tüm hizmetlerde odağımıza çocuklarımızı alıyor onların yüzlerine tebessüm, gözlerine ışık, geleceklerine umut olmak için tüm gayretimiz ile çalışıyoruz. Meslek elemanlarımız tarafından tespit edilen vakanın odağında da üç küçük çocuğumuzun bulunması nedeni ile ailenin ihtiyaçlarını ivedilik ile gidererek bayram mutluluklarına ortak olmak amacıyla kendilerine koltuk takımı hediye ederek çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk. Diğer ihtiyaçların giderilmesi için ise ilgili kurumlar ile  işbirliği içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile Sosyal Hizmet Merkezi ailesi adına Tüm islam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, Filistinli kardeşlerimize yaşatılan zulmün bir an önce sonlandırılmasını, bayramın  tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum