Advert
as

TÜGVA ile UID, Solhanlı Gençlerle Bayramlaştı

TÜGVA ile UID, Solhanlı Gençlerle Bayramlaştı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) arasında kurulan kardeşlik köprüsü kapsamında Belçika’daki gönüllüler tarafından kardeş şehir ilan edilen Bingöl’de daha önce belirlenen gençler bayramda ziyaret edilip bayram tebriği verildi.


Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) kardeşlik köprüsü kapsamında Solhan’da da bayram tebriği dağıtıldığı belirtilip ilerleyen süreçlerde TÜGVA ile UID teşkilatları daha güzel projelerde buluşarak, hem ülkemizde hem de Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde gençler için daha güzel fırsatlar oluşturmak istendiği aktarıldı.

Bayramlaşma programı hakkında bilgi veren TÜGVA Solhan İlçe Temsilcisi Ferhat Bayar, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) arasında kurulan kardeşlik köprüsü kapsamında Belçika ülkesindeki gönül dostlarımız tarafından Bingöl ilimiz kardeş şehir ilan edildi. Kurulan kardeşlik köprüsü ile birlikte ilerleyen dönemlerde Avrupa’da ve Türkiye’de yaşayan gençlere yönelik sosyal, kültürel, sanatsal alanda faaliyetlerin gerçekleştirilmesinin yanı sıra öğrenci değişimlerinin yapılması da planlanmaktadır. Programın ilk faaliyeti, Türkiye genelinde yaklaşık 15 Bin gencimize TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve UID Genel Başkanı Köksal Kuş’un bayram tebrik kartlarının ve hediyelerinin ulaştırılması oldu. TÜGVA Solhan İlçe Temsilciliği olarak bizler de, bu program kapsamında Solhan ilçemizde belirlediğimiz 50 gencimizle bayramlaşma imkânını yakaladık. İlerleyen süreçlerde TÜGVA ile UID teşkilatları olarak daha güzel projelerde buluşarak, hem ülkemizde hem de Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde gençlerimiz için daha güzel fırsatlar oluşturmak istiyoruz. Bu vesilesiyle bu gönül projesinde köprü vazifesi gören TÜGVA ve UID kuruluşlarına şükranlarımızı sunuyoruz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum