Advert
as

13 Çocuk Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

13 Çocuk Zehirlenme Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

İlçemize bağlı Sülünkaş Köyünde 13 çocuğun rahatsızlanması sonucu aileler zehirlenme şüphesiyle çocukları Solhan Devlet Hastanesine getirdi.

Edinilen bilgiye göre; Sülünkaş köyünde ikamet eden vatandaşların köyde bulunan dere suyunu kullandıkları bu nedenle sudan içen 15 yaşın altında olan 13 çocuk zehirlenme şüphesiyle ilçe devlet hastanesine getirilerek tedavi altına alındı. 12 çocuğun ilk tedavilerinin ardından tahliye edildiği, bir çocuğun ise Bingöl Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavisinin devam ediyor. 

Köyde bulunan dereden alınan su örnekleri yetkililer tarafından incelenmek üzere laboratuara gönderilirken olayla alakalı tahkikatın başlanıldığı öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum