Advert
as

Bilmez, Yılmaz’a Solhan-Bingöl Yolunu Sordu

Bilmez, Yılmaz’a Solhan-Bingöl Yolunu Sordu

S.S. 10 Nolu Solhan Bingöl Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdulmenaf Bilmez, Cevdet Yılmaz’a Solhan-Bingöl arasında yapımı devam eden sıcak asfalt yol yapım işinin ne zaman biteceğini sordu.

Bayramlaşma programı kapsamında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile beraberindeki heyet ilçemizi ziyaret etti. Yapılan ziyarette ilçeye yapılan hizmetler hakkında bilgiler aktaran Yılmaz, vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Program akabinde S.S. 10 Nolu Solhan Bingöl Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdulmenaf Bilmez, Milletvekili Cevdet Yılmaz’a Solhan Bingöl (D300) karayolunda yapımı bitmeyen sıcak asfalt yol çalışmasının ne zaman biteceği konusunda soru sordu. Yılmaz’da inşallah en kısa sürede biteceğini belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum