Advert
as

Hemşehrimiz Ağralı Resmen Olimpiyat Kadrosunda

Hemşehrimiz Ağralı Resmen Olimpiyat Kadrosunda

Hemşehrimiz Milli Atlet Yavuz Ağralı, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'yi maratonda temsil edecek.

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF), Türkiye'yi, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda maratonda temsil edecek atletleri açıkladı.
TAF'in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Tokyo 2020 Olimpiyatları için hazırlıkların sürdüğü günlerde maraton için 31 Mayıs’ta kota sürecinin tamamlanmasına birkaç gün kala, Türkiye adına yarışacak 4 atletli maraton takımını belirledi.
Buna göre, Avrupa rekortmeni Kaan Kigen Özbilen, eski 10,000 metre Avrupa şampiyonu Polat Kemboi Arıkan, eski Balkan şampiyonu maratoncu Yavuz Ağralı, Tokyo’da ülkemizi temsil edecek.
Yavuz Ağralı'nın resmen olimpiyat kadrosunda açıklanması, Bingöl'de sevinçle karşılandı. Sosyal medya hesaplarından yoğun tebrik mesajları paylaşıldı.
Bingöl Valiliği resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Türkiye Atletizm Federasyonu maraton kadrosunu resmi olarak açıkladı. 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Ülkemizi temsil edecek 4 maratoncudan biri de hemşehrimiz, eski Balkan Şampiyonu Yavuz Ağralı. Sporcumuzu tebrik eder, başarılar dileriz." denildi.
Konu ile İlgili açıklama yapan Bingöl Gençlik Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen;”Böylesi önemli bir başarıyı ilimize kazandırdıkları için sporcularımızı, antrenör ve temsilcilerimizi tebrik ediyorum. 2020 Tokyo Olimpiyatlarına katılacak Maraton kafilesinin belli olması ve bu büyük organizasyonda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek Milli Sporcumuz Yavuz AĞRALI ile gururlandık. Atletizm branşında gelen bu başarıların devam etmesini ve diğer branşlarımızda da böylesi önemli organizasyonlara daha fazla sporcu hazırlamak ve göndermek, hedeflerimiz arasında yer almaktadır.” ifadelerini kullanarak bu başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Milli sporcu Ağralı ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, çocukluğun en büyük hayali olan olimpiyatlara katılmayı gerçekleştirecek olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Ağralı, paylaşımında şu bilgilere yer verdi:
"Türkiye Atletizm federasyonu maraton kadrosunu resmi olarak açıkladı. 2020 tokyo Olimpiyatlarında Ülkemi ve Bingöl'lümü temsil etmek bana nasip olduğu için ne kadar şükretsem azdır. 19 yıllık spor hayatımda bir çok zorluklar çekmiş olsam da, her sporcunun hayali olan olimpiyatlara katılmak benim de en büyük hayalimdi ve bu hayali gerçekleştirdiğim inanılmaz derecede çok mutluyum. Bana maddi ve manevi olarak destek veren herkese çok çok teşekkür ediyorum."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum