Advert
as

Kaynak, ‘Genç Sada’ Yarışmasında İl Üçüncüsü Oldu

Kaynak, ‘Genç Sada’ Yarışmasında İl Üçüncüsü Oldu

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Yarışmada Solhanlı Yusuf Kaynak il üçüncüsü oldu.

İl genelinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında, Solhan Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Yusuf Kaynak il üçüncüsü oldu.
Her yıl Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl’de İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen “Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışması bu yıl çevrimiçi olarak yapıldı.
15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde yapılan, İmam Hatip Liseleri arası “Genç Sada” Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması 5 okul öğrencilerinin katılımıyla yapıldı.
15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi, Selahattin Eyyübi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bingöl Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, Karlıova Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Solhan Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden öğrencilerin katıldığı çevrim içi Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bedran Ölmez il birincisi, Bingöl Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi il ikincisi ve Solhan Şehit Ersin Özyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf Kaynak ise il üçüncüsü oldu.
Dereceye giren öğrencilere kendi banka hesaplarına nakdi olarak ödüllerinin gönderileceği 4 ve 5’in derecelere ise kitap ödülü verileceği öğrenildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum