Advert
as

Başeğmez’den Solhan Haber’e Ziyaret

Başeğmez’den Solhan Haber’e Ziyaret

Solhan Haber Gazetemizi ziyaret eden Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmed Çiftçi ve çalışanlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, Şubeye bağlı 7 il ve ilçelerinde bulunan basın kuruluşlarına bilgilendirme ziyaretine devam ediyor.

Bölgedeki İl ve İlçeleri gezerek gazeteleri ziyaret eden Basın ilan kurumu (BİK) Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, bu kapsamda hem tanışma ve hem de gazetelerin uyması gereken teknik ayrıntılar hakkında Solhan Haber’i ziyaret ederek gazete yetkililerine ve çalışanlarına bilgi verdi.

Solhan Haber Gazetesi çalışanları ile bir araya gelen ve yakın zamanda Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Şubesi’ne bağlanan gazete çalışanlarına şubenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başeğmez, Solhan Haber Gazetesi’nde bir sorun ile karşılaşmadıklarını belirterek şubeye yeni bağlanmasına rağmen gazetenin uyum sürecinin iyi geçirdiğini aktardı.

Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez’e şube personellerinden Salim Dere eşlik etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum