Advert
as

Ak Parti’den Köylere Ziyaret

Ak Parti’den Köylere Ziyaret

Köy ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Solhan İlçe Teşkilatı, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ak Parti Solhan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen köy ziyareti programına Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan, Ak Parti İl Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.  

Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “2020 yılında başlattığımız köy ziyaretlerine devam ediyoruz. Bugün de Hazarşah grup yolu üzerinde bulunan köylerimize ziyaret gerçekleştirdik. İl encümenlerimiz, belediye başkanımız ve partili arkadaşlarımızla birlikte Mutluca köyüne oradan Hazarşah köyü ile Aksakal mezrasında yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Köylülerimiz köyleri için yapılması gereken ve eksik kalan hizmetlerin tamamlanması yönünde taleplerini dile getirdi. Teşkilat olarak bütün köylerimizin taleplerini il genel meclis üyelerimiz ve belediye Başkanımız ile birlikte çözüm konusunda gerekli notlarımızı aldık. Sorunların çözümü için çalışmalarımızı başlattık. Köyde bulunan vatandaşlarımızın samimi ve sıcak karşılamalarından ötürü hepsine şükranlarımı sunarak teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.   
Ziyaret sonrasında köydeki vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum