Advert
as

Solhan da Kaza: 4 Yaralı

 Solhan da Kaza: 4 Yaralı

Solhan Muş karayolu üzerinde seyir halinde olan ticari araç tır’a arkadan çarpması sonucu araç içerisinde bulunan biri ağır dört kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Solhan Muş karayolu Geduk mevkiinde Ramazan D.’nin kullandığı 12 AF 086 plakalı hafif ticari araç 23 LE 761 plakalı Tır’a arkadan çarptı. Meydana gelen kaza sonrasında olay yerine gelen jandarma ve 112 acil kurtarma ekipleri tarafından Ramazan D., Ramazan A., Mehmet D. ile Muhammed D. kullanılamaz hale gelen araçtan çıkartılarak Solhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 Yapılan müdahalelerin ardından birinin durumunun ciddi olduğu öğrenilen dört yaralı vatandaş Bingöl Devlet hastanesine sevk edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum