Advert
as

Afrika Heyeti, Mobilyacılarla Bir Araya Geldi

Afrika Heyeti, Mobilyacılarla Bir Araya Geldi

Afrika'dan Bingöl'e gelen heyet, Bingöl'deki mobilya sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek Afrika pazarına davet etti.

Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi (ATİK) tarafından 11-12 Haziran tarihlerinde "54 Afrika Ülkesi Dünya ile İstanbul'da buluşuyor" toplantılarına katılmak üzere Türkiye'ye gelen Kamerun-Afanloum Belediye Başkanı Marie Angele Meyanga ve Afrika'da faaliyet gösteren Bingöllü iş adamı Yılmaz Demir, mobilya sektörüne yönelik iş potansiyelini araştırmak için Bingöl'e geldi.

Afrika’dan Bingöl’e Pazar araştırması için gelen heyet, Bingöl’de mobilya sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde mobilya sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Afrika heyeti, Bingöllü mobilyacıları Afrika pazarına davet etti. 

Bingöl'de çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Meyanga ve Demir, Vali Kadir Ekinci ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan tarafından da kabul edildi.

Vali Kadir Ekinci, Kamerun-Afanloum Belediye Başkanı Marie Angele Meyanga ve beraberindekileri makamında kabul etti. Kabulde bir süre sohbet eden Vali Ekinci, konuk belediye başkanı Marie Angele Meyanga’ya ziyaret anısına plaket verdi.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan’da mevkidaşı Afanloum Belediye Başkanı Marie Angele Meyanga, beraberinde Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Mesut İlhan, Fırat Kalkınma Ajansı Bingöl Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsa Telimen, İŞGEM Müdürü Sedat Çifçi ve Bingöllü iş adamı Yılmaz Demir’i makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Arıkan, konuklarıyla fotoğraf çektirdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum