Advert
as

Yılmaz ve Coşkun, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yılmaz ve Coşkun, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ilçemizi ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Solhan’ı ziyaret eden Ak Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, ilçe halkıyla bir araya geldi.   

 

Yılmaz ve Coşkun’un ziyareti nedeniyle çarşı merkezinde yapılan programda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu;”Genel Başkan Yardımcımız ve Kalkınma Bakan Yardımcımız bugün sizlerle hasbihal etmek üzere aramızdalar ben sizler adına kendilerine hoş geldiniz diyorum.  Biliyorsunuz 22 Mayıs’ta 2. Olağan kongresinde nöbet değişimi oldu. Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu. Ak Parti’nin bu kutlu yürüyüşünde, bu kutlu davasında bu görevi kendisine hayırlı olsun diyoruz. Kendisini tebrik ediyoruz. Solhan’ımızın evladı Bingöllümüzün 23. dönem milletvekili Yusuf Bey, Kalkınma Bakan yardımcılığına atandı. Atanmasından dolayı kendisini tebrik ediyorum ve desteklerinden dolayı genel başkan yardımcımıza da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Daha sonra Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun halka seslendi. Coşkun Konuşmasında,”Değerli arkadaşlar bir hükümet değişikliği oldu. Genel başkanımız değişti, bununla birlikte Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz bey de partimizin Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Partimizin en üst karar organlarından Genel Başkan Yardımcılığına atandı. Şuan Sayın Binali Yıldırım Bey’in yardımcısı olarak partimizin mutfağında, ülkemizdeki politikalarımızı belirleyen bir merkezde çalışmak da ve sizin huzurunuzda kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum. Bakanımızın 7,5 sene civarındaki Kalkınma Bakanlığı döneminde Türkiye’nin her tarafında hizmetleri oldu ama özelde hakikaten Bingöl’ün her köyünde, her mezrasında, her binasında, her yolunda, suyunu içtiğimiz her çeşmesine kadar en küçüğünden en büyük hizmetlerinde Cevdet Yılmaz Bey’in imzası var, katkısı var. Allah kendisinden razı olsun. Sayın Bakanımız siyasete girdiğinden bugüne kadar Solhan’la ilgili kendisine götürdüğümüz her projede tereddütsüz onay verdi, ne gerekiyorsa fazlasıyla yaptı. Dolayısıyla ben inanıyorum ki sayın bakanımızın Solhan’a olan sevgisi, Solhan’a olan muhabbeti devam edecek ve sizlerin ananızın sütü kadar helal olduğu hizmetlerinizin akışı devam edecek. Beni layık görüp yardımcılığına atadı. Eski ve yeni hükümet döneminde de sayın bakanım Cevdet Yılmaz Bey’in tavsiyesiyle, özel isteğiyle ben bu makama Solhanlılar ve Bingöllüler adına atandım.  Tekrar yine onun huzurunda teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Program sonunda konuşan Ak Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise; “Bugün yeni dönemle birlikte ilk defa buraya geliyoruz. Önce Solhan’a geldik bundan da ayrı bir mutluluk duyuyorum Solhan gerçekten bizim için ayrı bir yere sahip. Ben bütün siyasi hayatım boyunca Solhanlıların her zaman desteğini gördüm. bundan sonrada inşallah Solhanlılarla beraber devam edeceğiz. Değerli kardeşlerim bu ara Türkiye’de bazı önemli değişiklikler oldu. Çok şükür partimiz bunu en güzel şekilde yönetti. Küçük bir kırgınlık, dargınlık olmadan bir hükümet gitti, başka bir hükümet geldi. Sayın Başbakanımız değişti, bu vesile ile ben önceki dönem görev yapan değerli Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Bey’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Diğer taraftan yeni başbakan olarak seçilen Binali Yıldırım’a da tebriklerimi ve başarılarımı bir kez daha ifade ediyorum. Cenab-ı Hak nasip etti 7 sene boyunca bakanlık görevi yaptım. Elimizden geldiğince hem Bingöl’ümüze, hem Solhan’ımıza, bölgemize ve tüm Türkiye’ye hizmet etmeye devam ettik. Bundan sonrada partide genel başkan yardımcısı olarak atandım. Genel Başkanımız Binali Yıldırım Bey’ in yardımcısı olarak atandım, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldum. Bundan sonra da partimizde hizmet etmeye çalışacağız. Değerli kardeşlerim bütün makamlar geçici makamlardır. Belli bir süre gelirsiniz görev yaparsınız başka arkadaşa devir edersiniz. Ak parti güçlü olduğu dönemlerde Milletvekilliği, bakanlık yaptım. Birçok hizmetler bu vesile ile gerçekten bizimde katkımız oldu. Gerek Bingöl milletvekili olarak, gerekse ak parti genel başkan yardımcısı olarak Bingöl’ün Solhan’ın hizmetlerini takip etmeye devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum