Advert
as

Vali Ekinci YKS Mesajı Yayımladı

Vali Ekinci YKS Mesajı Yayımladı

Vali Kadir Ekinci hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olanlar için mesaj yayımladı.

Yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi.
“26-27 Haziran tarihlerinde ülkemiz genelinde olduğu gibi, İlimizde de Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapılacaktır.

Uzun ve yoğun bir tempo ile sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin huzur, güven ve sağlıklı bir ortam içerisinde sınava girebilmeleri için gerek kolluk birimlerimiz, gerekse ilgili kurumlarımız tarafından ilimizde bütün tedbirler alınmıştır.

Gençlerimizin yarınlarının şekillenmesinde önemli bir kavşak olan Yükseköğretim sınavı, yavrularımızın uzun yıllardır sürdürdükleri eğitimlerinin sonunda mükafatlarını alacakları yerdir.

Geleceğimizin emaneti ve teminatı olan sevgili gençler; büyük bir azim ve çabayla hazırlandığınız Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından biridir. Ruh ve beden sağlığınızın her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmadan bu sınava her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak girmelisiniz. Heyecanınızı yürekten paylaşıyor, kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum.
Geride bıraktığımız süre içinde hedefinize ulaşmak için çok çalıştınız. Şimdi ise kendinize güvenme ve emeklerinizin karşılığını alma zamanıdır. Siz gençlerimizden beklentimiz çok yönlü yetişmiş, çağının ruhunu tanıyan, değerlerini özümsemiş, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, daima kendini yenileyen; milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmanızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, tükenmeyen destekleriyle daima evlatlarının yanında olan velilerimize, öğrencilerimizin yetişmesinde her türlü fedakarlığı üstlenen, emek veren değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, YKS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum