Advert
as

BİK Genel Müdürü Bölge Basını ile Buluştu

BİK Genel Müdürü Bölge Basını ile Buluştu

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran ve BİK Heyeti, BİK Diyarbakır Şube Müdürlüğüne bağlı Batman, Bingöl, Diyarbakır, Mardin, Muş, Siirt ve Şırnak illerinde günlük olarak yayın yapan gazetelerin sahip ve yöneticileriyle “Bölge Basın Buluşması” gerçekleştirdi.

Yedi ilde resmi ilan ve reklam yayınlama hakkını haiz gazetelerin temsilcileri ile bir araya gelen kurum temsilcileri, bölge basınının durumunu değerlendirdi.

BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, BİK Genel Kurul Üyesi Şevket Erzen, BİK Bilgi Teknolojileri Müdürü Ömer Faruk Kaya, BİK İnsan Kaynakları Müdürü Engin Öztürk, BİK Kurumsal İletişim Müdürü Türker Çeltik, BİK Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez hem gazetecilerle istişare etti, hem de gelen soruları yanıtladı.

BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, gazeteler için dijital dönüşüm süreçlerinin önemine vurgu yaparak, buluşmalar ve eğitimler ile sektörün büyümesine katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum